Sobre nosaltres

El Centre de Fisioterapia i Osteopatia Joan Albert Vallespí és un espai de salut especialitzat en el tractament de les lesions musculoesquelètiques. El nostre equip de professionals està format per fisioterapeutes i osteòpates amb àmplia experiència en l'àmbit de la salut i el benestar.

La nostra missió és proporcionar als nostres pacients un tractament personalitzat i adaptat a les seves necessitats específiques. Entenem que cada persona és única i, per això, dediquem el temps necessari per conèixer les seves necessitats i oferir el tractament més adequat per a cada cas.

El nostre centre està equipat amb les últimes tecnologies i disposa de les instal·lacions necessàries per a oferir un tractament eficaç i de qualitat.

Estem compromesos amb l'excel·lència en el nostre treball i la satisfacció dels nostres pacients. Si estàs buscant un centre de fisioterapia i osteopatia de confiança, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d'ajudar-te a recuperar la teva salut i el benestar.

300416558_203696978680880_7683176348659591403_n